Trykk på bilde for flere bilder og info

                           X1 Sele

Selen brukes på tur i fjellet , skogen eller bare i nabolaget. Det er utrolig viktig å finne en sele som passer hunden perfekt , derfor er X1 selen laget med mange innstillinger som gjør det mulig å få den til å passe akkurat din hund. Selen kommer med innsydd refleks , håndtak , duraflex plastspenner og 2 tilkobblings ringer (1 på ryggen , 1 i brystet). Bryst ringen har en egen "lomme" , dette minsker sjansen for at ringen setter seg fast i undervegetasjon når den ikke er i bruk. "Pustende" polstring i både under og overdel gjør selen mer komfortabel for hunden å bruke.

 

 

 

 

Trykk på bilde for flere bilder og info

 

                           X2 Sele

Denne selen brukes på tur i fjellet , skogen eller bare i nabolaget. X2 er en bred og kraftigere sele med polstrert håndtak , duraflex plastspenner og 2 tilkobblings ringer (1 på ryggen , 1 i brystet) og med innsydd refleks. "Pustende" polstring i både under og overdel gjør selen mer komfortabel for hunden. Selen er en lengre type noe som gjør at ringen blir liggende lengre bak på ryggen og som minsker sjansen for at hunden får gnagsår ved frambeina.

 

 

 

 

 

Trykk på bilde for flere bilder og info

                           X3 Sele

Denne selen er en solid sele beregnet for alt fra familiehunder til tjenestehunder , dette er en kraftigere sele med godt håndtak på toppen som er uunværlig når du ønsker full kontroll på din hund eller for eksempel trenger hjelp inn og ut av bilen. X3 er justerbar i front og under , den har i tilegg en ekstra avtagbar "plate" under som bla annet gjør at hunden ikke får bryststroppen for langt opp i halsen. Selen er festet med duraflex plastspenne på begge sider så man enkelt kan ta den av eller på hunden uavhengig hvilken side av hunden du har imot deg. Selen er laget av et ripesikkert polyester matriale og kommer med 3M refleks som gjør hunden godt synlig.

 

 

 

                           X4 Sele

Truelove sele X4 er en sele med polstret mesh underdel og med en overdel i nylonbånd med innsydd refleks. Selen har mulighet for tilkobbling både i front og oppe på ryggen, plastinnstillinger i front og under hunden gjør det enklere å få selen til å passe hunden perfekt. Selen har en egen "hempe" som er beregnet for våre Truelove DogLED   

Selen kommer i 5 størrelser og 3 farger

 

 

 

Trykk på bilde for flere bilder og info

 

 

Trykk på bilde for flere bilder og info

 

                      Pullover sele

Hundesele i lett og behaglig mesh med synlig refleks og 2 tilkopplingpunkter på ryggen, selen trekkes enkelt over hundens hode og med mulighet til å stilles for best passform rundt hundens midje. Selen er meget lett og er polstret  som gjør den behaglig for hunden å bruke på tur, selen kommer i 5 størrelser og 2 farger

 

 

 

 

 

Trykk på bilde for flere bilder og info

 

 

                      Brystsele

En klassisk brystsele men med innsydd 3M refleks , pustende polstring av mesh og med Duraflex plastspenne. Brystseler egner seg best på gåturer eller for eks ved bruk av springer/sykkel. Ringen ligger løst i nylonen slik at den enkelt vandrer til den siden hunden går på uten å forskyve selen slik at den ikke blir ubehaglig for hunden å bruke. Enkel å ta av og på.

 

 

 

Trykk på bilde for flere bilder og info

 

                       Step in

Truelove sele "Step in" er en enklere sele med mye innstillingsmuligheter , perfekt for de hunder og hundeiere som liker seler som man ikke behøver å trekke over hodet på hunden. Denne selen er best egnet som en tursele og er like enkel å ta av som på. Selen er laget av solid polstret oxford matriale , med 3M refleks og sink aluminium detaljer.