Truelove Leiebånd

Leiebåndet er laget i solid nylon webbing med en innsydd 3M refleks , har en pustende mesh polstring nedover hele båndet som gjør det behagelig å holde i og med en solid svart lettmetal krok. Med vår mesh polstring unngår man at nylonen skjærer seg inn i hånden om hunden plutselig skulle trekke hardere, uansett hvor man tar tak i båndet så vil det ikke være ubehagelig å holde igjen. Dette leiebåndet passer perfekt sammen med våre Truelove halsbånd og seler!
Kommer i mange farger
Størrelsene Medium 2cmx200cm og Large 2,5cmx200cmTruelove Leiebånd justerbart “Multi”

Truelove leiebånd laget av solid nylon webbing med en pustende mesh polstring, det har også innsydd 3M refleks og svarte metaldetaljer. På leiebåndet er det festet 1 svart metal krok i hver ende og 3 ringer med forskjellige avstander til krokene , det gjør at man kan korte inn båndet eller feste det rundt noe ved behov. Med sin mesh polstring over alt på leiebåndet vil det altid være behagelig å holde i uansett hvor på båndet man tar tak.
Kommer i 5 ulike farger Størrelsene 200x1,5cm og 200x2cmTvilling/Hanefot

Praktisk hanefot/tvilling i nylon med innsydd 3M refleks og to solide svarte kroker. Hanefoten kommer i 2 størrelser og kan enkelt justeres på i lengden slik at man kan ha ulik lengde til hundene om man ønsker det. Når man har to hunder er dette en praktisk måte å slippe å ha flere leiebånd i hånden på.
kommer i str 15mm X 33-50cm og 20mm X 40-60cm